Van 6 tot en met 27 september kan je op ons stemmen tijdens de Rabobank Clubsupport actie!

De afgelopen jaren is er  door de vrijwilligers van Nienoord Spoorwegen gewerkt aan een spoorbaan naar de parkeerplaats van landgoed Nienoord. Op het eindpunt is een station met draaischijf gebouwd. Op het station ontbreken nog de armseinen. Deze seinen zijn onderdeel van het beveiligingssysteem. We willen ze graag op schaal nabouwen van de originele tekeningen van de NS. Daarmee kunnen we kinderen en hun ouders laten zien hoe deze seinen in de vorige eeuw werkten. De tekeningen zijn inmiddels in ons bezit. We zoeken nu nog de financiële middelen om de seinen te bouwen.

Leden van Rabobank Noordenveld West Groningen kunnen ons hiermee helpen door op ons te stemmen tijdens de Rabobank Clubsupport Actie. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe groter de financiële bijdrage. Je kan je stem uitbrengen door in te loggen bij de Rabobank, er komt dan vanzelf een bericht naar voren over de Clubsupport actie. Wij staan vermeld als Stichting Nienoord Spoorwegen Materieel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! 

Donateurschap

Het zou helemaal fantastisch zijn als je donateur van onze stichting zou willen worden. Met het geld van onze donateurs bekostigen we de revisie van de HGB en onderhouden we andere objecten van de stichting zoals de stoomlocs Nienoord 1 en 2, de draaischijf, een aantal motor locomotieven, rijtuigen en goederenwagens. Wil je vaste donateur worden of een éénmalige bijdrage doen? Je kan een bedrag overmaken naar rekening NL66RABO0302509372 t.n.v. St. Nienoord Spoorwegen Materieel.